Työelämä- ja saunailta 28.3.2023 

Tiistaina 28.3.2023 järjestimme Työelämä- ja saunaillan Opinkiven saunalla yhdessä Jyväskylän Eurooppanuorten ja Jyväskylän YK-yhdistyksen kanssa. Illan alussa saimme kuulla inspiroivia ja informatiivisia puheenvuoroja kolmelta yhteiskuntatieteellisen koulutuksen suorittaneelta alan ammattilaiselta ja loppuillan ohjelmaan kuului saunomista, hengailua ja lautapelejä. 

Illan ensimmäinen puhuja oli Paula Mäkiharju Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta, jossa hän toimii ylitarkastajana. Saimme kuulla Mäkiharjun työnkuvasta ja aluehallintovirastojen toiminnasta. Kuulijat olivat esityksissä innokkaasti mukana ja Mäkiharju sai vastata muun muassa kysymyksiin siitä, miten sosiaalityöntekijöiden yhteydenotot käytännössä käsitellään aluehallintovirastossa.

Toinen illan puhujista oli Pekka Hokkanen, eli Keski-Suomen Liiton maakuntajohtaja. Saimme kuulla Hokkasen opinnoista ja urapolusta, jonka lisäksi hän kertoi Keski-Suomen Liitosta. Myös Hokkanen sai puheenvuoronsa aikana vastata moninaisiin kysymyksiin muun muassa työssä jaksamisesta, hyvinvointialueiden vaikutuksista ja EU:n roolista työssään.

Illan kolmas puhuja oli Jaana Hirsikangas, eli UN Women Suomen toiminnanjohtaja. Hirsikangas kertoi niin opinnoistaan kuin kansainvälisistä työtehtävistään. Puheenvuoronsa aikana Hirsikangas lisäksi kertoi hyödyllisiä vinkkejä opintojen suorittamiseen ja työnhakuun liittyen. 

Suuri kiitos tapahtuman puhujille tarinoidenne ja oppienne jakamisesta!


Jätä kommentti