SYY-Jyväskylän hallitus 2024

Vuoden 2024 hallitus on aloittanut toimintansa! Luvassa on erilaisia tapahtumia, joissa pääset keskittymään työelämän mahdollisuuksiin.

Mikä on SYY-Jyväskylä?

SYY on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat. SYY on osa Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:tä, joka on Akavan jäsenjärjestö.

SYY-Jyväskylä ry on SYY:n Keski-Suomen ja tarkemmin sanottuna Jyväskylän paikallisjärjestö. SYY-Jyväskylään kuuluvat kaikki Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n jäsenet, jotka opiskelevat Jyväskylän yliopistossa. Jäsenyydellä ei ole erillistä maksua, vaan YKA-maksulla saat myös paikallisjärjestön jäsenyyden! Joissain tapahtumissa tosin esimerkiksi lipun hinnat voivat olla halvempia YKA:n jäsenille.

Toiminta

SYY-Jyväskylä järjestää mielenkiintoisia työelämään liittyviä tapahtumia YFI-laitoksen opiskelijoille:

Saunailtoja, infotilaisuuksia, alumni-iltoja, työelämävierailuja organisaatioihin sekä ekskursioita muille paikkakunnille. SYY-Jyväskylään voi törmätä monessa paikassa – pääsykoekahveilta aina fuksirasteihin sekä SYY-lättyihin. Järjestettävien tapahtumien lisäksi SYY-Jyväskylä on myös aktiivisesti mukana koulutus- ja työmarkkinapolitiikan seurannassa. Otamme tarvittaessa kantaa asioihin ja tätäkin kautta ajamme YFI-laitoksen opiskelijoiden etuja.


Jätä kommentti